Kretsar i Svenska Rhododendronsällskapet

Kretsar - föreningens själ finns ute i våra kretsar och det är där vi planerar och genomför olika aktiviteter utifrån medlemmarnas önskemål.. Du kan självklart vara medlem i båda kretsarna och på så sätt få tillgång till mer aktiviteter eftersom vi trots allt gör lite olika saker. Annars väljer du den krets som är geografiskt bäst för dig.

 

Västsvenska

Vi brukar ha våra möten vintertid i botaniska instititutionen i Göteborgs botaniska trädgård men vi brukar också ha ett par vandringar i trädgården under året. Vår marknad brukar vi ha på Tjörn någon gång i april. Utöver det gör vi också gemensamma trädgårdsbesök till medlemmars trädgårdar. Här hittar du det aktuella programmet. Västsvenska kretsen har idag medlemmar från Halland och stora delar av Västra Götalands regionen. Flera av våra medlemmar visar sina trädgårdar under olika trädgårdsdagar eller efter privat överenskommelse. Du hittar en lista HÄR.

Östsvenska

Här hittar du vårt aktuella program. För närvarande har vi ingen fast mötesplats. Den kommer att meddelas i för varje event.

 

 

 

 

Medlemsansvarig:

Lisa Hällfors

mail: lisa(at)lhform.se

Webredaktion:

Västsvenska: goran(at)alentradgard.se

Östsvenska: lisa(at)lhform.se