Kretsar i Svenska Rhododendronsällskapet

Kretsar - föreningens själ finns ute i våra kretsar och det är där vi planerar och genomför olika aktiviteter utifrån medlemmarnas önskemål.. Du kan självklart vara medlem i båda kretsarna och på så sätt få tillgång till mer aktiviteter eftersom vi trots allt gör lite olika saker. Annars väljer du den krets som är geografiskt bäst för dig.

 

Västsvenska

Vi brukar ha våra möten vintertid i botaniska instititutionen i Göteborgs botaniska trädgård men vi brukar också ha ett par vandringar i trädgården under året. Vår marknad brukar vi ha på Tjörn någon gång i april. Utöver det gör vi också gemensamma trädgårdsbesök till medlemmars trädgårdar. Här hittar du det aktuella programmet. Västsvenska kretsen har idag medlemmar från Halland och stora delar av Västra Götalands regionen. Flera av våra medlemmar visar sina trädgårdar under olika trädgårdsdagar eller efter privat överenskommelse. Du hittar en lista HÄR.

Östsvenska

Mötesplatsen för våra sammankomster blir som tidigare Överjärva Gård i Solna om inget annat anges. Här hittar du vårt aktuella program.

Vi håller till i den byggnad som kallas Hästskostallet som också inrymmer ett café med vällagade smårätter och egna producerade bakverk. Med bil åker man E4 och tar av vid Järva krog. Kommunalt kan man ta pendeltåget till Ulriksdals station och sedan följa Överjärva Gårdsväg, ca l0 minuters promenad.

 

Medlemsanssvarig:

Lisa Hällfors

mail: lisa@lhform.se

Webredaktion:

Västsvenska: goran@alentradgard.se

Östsvenska: lisa@lhform.se

Please enter your name.
Please enter a message.