Årsmötet 2022 i västsvenska

Årsmötet 2022 - lotterivinster

Årsmötet 2022 i västra var en kombination av årsmöte som sen följdes av ett spännande föredrag av Johan Nilsson, Göteborgs botaniska trädgård. Under årsmötet redogjorde mötets ordförande för verksamhetsberättelsen och bokslutet för 2021. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2021. Vi gick också igenom budgeten för 2022. Under mötet hade vi en diskussion om utmaningar och möjligheter framåt för kretsen. Vi pratade också om hur viktigt det är att fler har lust att hjälpa till i styrelsen.

Föredrag av Johan Nilsson efter årsmötet 2022

När årsmötet 2022 var avklarat tog Johan över och höll ett föredrag om växtjägare, hur de påverkat namnsättning av många växter och om en resa han deltog i där planen var att följa i några växtjägares fotspår. Gruppen var på jakt efter originlfyndplatsen för Meconopsis grandis och en rar liten primula.

Halvvägs var det så dags för vår gemensamma och omtyckta fika. Härliga mackor och kaffe tillsammans med ett stort lotteri där bordet dignade av vinster.

Årsmötet 2022 - lotterivinster
Årsmötet 2022 – lotterivinster, en härlig kombination av rhododendron, vårlökar för torvpartiet och annat smått å gott!

Du hittar våra kommande aktiviteter HÄR eller om du vill se mer om vad som pågår i botaniska.

Hoppas vi ses snart! Styrelsen

Leave a Comment